A3Impressies de Dronefotograaf in Friesland.


Dronefotografie en dronevideo,

Yvonne van Driel is sinds 2016 gecertificeerd ROC-L dronevlieger. Met diverse toestellen gevlogen en met succes een masterclass-opleiding gevolgd bij vliegveld Weeze. Als beroepsfotograaf en beeldmaker is het voor A3Impressies toegestaan beelden vanuit de lucht vast te leggen ook voor commercieële doeleinden.  De drones staan ingeschreven in het droneregister bij het IL&T. Ook in de nieuwe wetgeving die vanaf 1 Januari  2022 in werking treedt is A3Impressies voorzien van de juiste papieren en vergunningen. De registratie zal dan worden overgenomen door de RDW.

Dronebeelden zijn een geweldige aanvulling op foto- en video reportages. Met name bedrijfs-agrarische activiteiten zijn prachtig om vanuit de lucht te volgen.
Bouwactiviteiten, akkerbouw, watersport, vastgoed, landbouw krijgen een compleet andere dimensie van boven.
Op deze pagina ziet u een aantal recent gemaakte beelden op video en foto.

Ik werk o.a. voor organisaties zoals Wetterskip Fryslân, Jelle Bijlsma, PosVideo-AvroTros, Zwaagstra Beton, DeHeusVoeders, Countus, ReMarkAble, LPG-Nederland, Conntxt en Proniek.
Wilt u meer weten over de voordelen van dronefotografie? Een luchtfoto kado doen? Aarzel niet om contact op te nemen.

 

 

contact opnemen

Dronevideo heeft toegevoegde waarde


LPG Nederland - Prins Autogassystemen

Deze auto rijdt groen, op LPG gas. In deze Lexus IS250 is een speciaal Prins LPG systeem ingebouwd waardoor de CO2 uitstoot aanzienlijk lager is geworden. In een reclamespotje zijn deze beelden toegepast om het gebruik van LPG te promoten. Opgenomen dronefootage in de Blaugerzen Fryslân. Figurant hond: Corgi Lewis.