Dronefotografie en dronevideo


Yvonne van Driel is sinds 2016 gediplomeerd dronevlieger. In 2021 in het bezit van Europees vliegbewijs in de open categorie subklasse A1, A2 en A3. Met diverse toestellen gevlogen en met succes een masterclass-opleiding gevolgd bij vliegveld Weeze. De dronevloot staat ingeschreven volgens de nieuwste EU wetgeving bij de RDW. Met de lichtgewicht drone kan in een aantal gevallen zelfs binnen gevlogen worden!

Interesse? Neem contact met mij op

Luchtfotografie is magie


Sneeuwresten na de storm, ijzige wind, vorst, ijsgroei op de sloten. Vanuit de lucht zie je de magie, de kleurenpracht van de lucht, de daken en de laatste lichtbundels van een ondergaande zon. Dronefotografie maakt de wereld in een klap zoveel groter. Het is zien, kijken, plannen en met een visie de lucht in.

Elfstedenroute Friesland 2021


Wat een winter, prachtige dronebeelden tijdens mijn elfstedenroute 2021; Hindeloopen.
Bekijk meer video's op het YouTube kanaal A3Impressie

Neem contact met me op

Kruiend ijs dronevideo 2021


Wat een winter, prachtige dronebeelden van kruiend ijs op 20 Februari 2021 bij de afsluitdijk.
Bekijk meer video's op het YouTube kanaal A3Impressie

Neem contact met me op

Europees vliegbewijs voor Yvonne van Driel


De nieuwe wetgeving inzake vliegen met drones eist vanaf 1 januari 2021 van alle dronevliegers een certificaat van bekwaamheid en hier zal ook op worden gehandhaafd. Dit geldt voor drones vanaf 250gram met een camera.

Als beroepsfotograaf en beeldmaker is het voor A3Impressies toegestaan beelden vanuit de lucht vast te leggen ook voor commerciële doeleinden.

De drones stonden eerder ingeschreven in het droneregister bij het IL&T. Onder een ROC vergunning welke nog tot 1 januari 2022 geldig is.
Nu heeft de RDW de registraties van het IL&T overgenomen.
Yvonne van Driel in bezit van het Eurpees vliegbewijs staat ingeschreven als gecertificeerd dronepiloot en de drones zijn voorzien van het verplichte RDW exploitanten-registratienummer.
Dronebeelden zijn een geweldige aanvulling op foto- en video reportages. Met name bedrijfs-agrarische activiteiten zijn prachtig om vanuit de lucht te volgen.

Bouwactiviteiten, akkerbouw, watersport, vastgoed, landbouw krijgen een compleet andere dimensie van boven.

Recente dronebeelden


Op deze pagina ziet u een aantal recent gemaakte beelden op video en foto.

Ik werk o.a. voor organisaties zoals Wetterskip Fryslân, Jelle Bijlsma, PosVideo-AvroTros, Zwaagstra Beton, DeHeusVoeders, Loonbedrijven, ReMarkAble, LPG-Nederland,

Wilt u meer weten over de voordelen van dronefotografie? Een luchtfoto kado doen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Neem contact met me op

Dronevideo heeft toegevoegde waarde


Deze auto rijdt groen, op LPG gas. In deze Lexus IS250 is een speciaal Prins LPG systeem ingebouwd waardoor de CO2 uitstoot aanzienlijk lager is geworden. In een reclamespotje zijn deze beelden toegepast om het gebruik van LPG te promoten.

Opgenomen dronefootage in de Blaugerzen Fryslân. Figurant hond: Corgi Lewis.

Ook een dronevideo laten maken?

Neem contact met mij op