Video op documentaire wijze vastgelegd.


Naast fotografie is uw marketing-strategie nog beter af bij toepassing van de juiste video-content. Short video's die u kunt gebruiken op socialmedia, website en online videoplatform.

Interesse? Neem contact met mij op

Hoogwaardige video's met optimaal geluid


Een short-video krijgt veel aandacht. Goed beeldmateriaal is al een belangrijk uitgangspunt, maar een video met slechte geluidskwaliteit kunt u beter maar gelijk in de prullebak gooien.

Ik beschik over geluidsapparatuur van het merk Sennheiser, goede lavalier-systemen die de perfecte geluidskwaliteit opleveren. Vooraf bepalen we een script, doelstelling en houdbaarheidsdatum van de video. Locatie en personen die u in uw video wilt terugzien. Montage van videomateriaal voer ik uit in mijn studio en u krijgt gebruiksklare bestanden in MP4 formaat aangeleverd inclusief geluid, desgewenst muziek, grafische opmaak en/of ondertiteling.

Mijn opdrachtgevers zijn o.a. Zwaagstra Beton, Jelle Bijlsma, Wetterskip Fryslân, Mechanisatiebedrijf D. Kuipers, ReMarkAble, GEA, Proflex MeadowFloor, Provincie Fryslân

De koeienfoto van Haye Bethlehem


Voor de gloednieuwe trailer van Haye Bethlehem ging ik met Haye bij een bevriende melkveehouder het weiland in om de ultieme plaat te maken die op de trailer zou gaan shinen.

De foto is na een aantal uren in het weiland te hebben gelopen gelukt, daar stonden ze ineens, op een rij! In deze short video het proces van het maken van het zeildoek en de rijdende trailer van Haye Bethlehem.

Jelle Bijlsma - Wetterskip Fryslân


Videoproductie in beeld brengen van plaatsing gemaal bij Makkinga.

Ook een eigen video? Neem dan contact met me op

Videoproductie Zwaagstra Beton


Serie van 24 video's ter promotie van Zwaagstra Betonproducten Hoogeveen

Firljepvereniging Winsum


Promovideo werving jong talent in opdracht van Firljepvereniging Winsum.

Praten over video-content? Neem contact met me op