portretfotografie op locatie


de ministudio op uw bedrijfslocatie

Als ondernemer zorgt u ervoor goed op de kaart te staan en u perfect te presenteren op social media. Daar horen ook bedrijfportretten bij in uw huisstijl. In een paar uur is het te realiseren, bij u op het bedrijf, in de werkplaats of waar u maar wilt. Licht uit, spot aan! De ministudio staat klaar en het bespaart u heel veel tijd. Naast de zwarte-witte-grijze achtergrond heb ik nog een leuke collectie Lastolite achtergronden. En het kan ook zo zijn dat er in uw bedrijf een plek is die prima als decor kan dienen. De portretfoto's zijn te gebruiken voor social media avatars, drukwerk en website. Wilt u "vrijstaande" beelden (als png bestand)? Ook dat is allemaal mogelijk.

 

 

even bijpraten?

Foto-studio op locatie


Professioneel uitgelicht

Portretfotografie op locatie vraagt om degelijke apparatuur. Ik werk met studio-apparatuur van Hensel. Professioneel, degelijk en betrouwbaar. Met opvouwbare softboxen en degelijke koffers is de ministudio efficient te vervoeren en handig op te zetten. De octa-licht-diffusers zorgen voor de mooie weerspiegelende cirkeltjes in de ogen van de geportretteerde persoon.
Daar waar het wat lastig is om te flitsen werk ik met Led continu lampen van 60cm doorsnede met verschillende lichtkleuren. Deze lampen werken op netstroom en op accu's dus ook handig voor buiten. Verder gebruik ik deze lampen ook tijdens video-opnames waar nodig.