Bedrijfsfotografie op maat


Uw bedrijf opvallend in beeld gebracht.

Een bedrijfsreportage is maatwerk. Elk bedrijf is bijzonder. Geen bedrijf is hetzelfde. Bedrijfsbeelden variëren van portretfotografie op locatie, fabrieksprocessen, showroom, producten, interieurfotografie, bedrijfspand, werkplaats, en alle voor uw bedrijf unieke zaken die in de spotlights mogen staan.
Samen met u maken we een plan hoe, wat en waar u de fotografie wilt hebben.
Worden de foto's gebruikt voor web of drukwerk? Maakt niets uit, u wilt gewoon mooie foto's met de wauw factor.
Ik zoek de beste tijd en plek uit om die mooie foto's voor u te maken. U ontvangt de digitale bestanden in de Hoogste Resoluties als JPG bestanden voor commercieel gebruik.
 

even bijpraten?

Journalistieke fotografie


fotografie voor vakbladen en nieuwsitems

Diverse uitgeverijen van vakbladen en tijdschriften, documentaires en nieuwsberichten geven mij opdracht tot het aanleveren van beeldmateriaal. Een redactioneel item wordt vaak op het laatste moment aangevraagd en het is als fotograaf belangrijk flexibel te zijn in tijd en mogelijkheden. Het weer laat zich ook niet bepalen dus van agenderen op dat gebied is geen sprake. Bouwprojekten, bouw-werkzaamheden, bedrijfsprocessen en andere handelingen kunnen niet altijd wachten op externe factoren maar gaan gewoon door. Het maken van een mooie documentaire is daarmee een extra uitdaging.