De fotospecialist in de agrarische sector.


Schone laarzen en werkkleding in de auto!

Een aantal van mijn vaste klanten hebben hun bedrijfswerkzaamheden in de bedrijfs-agrarische sector. Een specifieke sector waarbij ik als erfbetreder van de spelregels en gedragscodes heel goed op de hoogte ben. Mijn partner is een Friese boerenzoon en ook nog eens zelfstandig klauwverzorger. De agrarische sector loopt dus als een rode draad door ons leven, met veel genoegen.
Het is een bijzonder interessante en veelzijdige sector die ik respecteer en waarin ik mij thuis voel zowel prive als in mijn werk als beeldmaker.
Mijn materiaal en uitrusting is altijd schoon als ik een bedrijf in de sector bezoek, omgaan met levende have vraagt geduld en inzicht. Uw opdracht is bij mij in de juiste handen. Mijn klantenkring in deze sector strekt zich uit van voederleveranciers, stalbouwbedrijven, stalinrichters, dierenartsen, vakbladen, makelaars, mechanisatiebedrijven, loonwerkers, zuivelfabrieken tot adviseurs ruimtelijke ontwikkeling. Veel van de door mij gemaakte beelden ziet u terug in vaktijdschriften, beurzen, brochures en zelfs in reclamspotjes.
 

 

vragen staat vrij