DSC_0545 Panorama_equi_equiWEBresolutie.jpg
download onze App

360º fotografie en VR


NIEUW: uw eigen App voor de perfecte 360º presentatie


de voordelen van uw eigen 360º-VR App:

 • Virtuele presentatie heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld.
 • Opdrachtgevers vinden beleving steeds belangrijker en onthouden Virtual Reality ervaring beter en langer t.o.v. het bekijken van print brochures.
 • Door de perfecte 360 graden fotografie te combineren met een virtuele tour ontstaat een optimale en vooral zeer realistische beleving.
 • Potentiële klanten en/of huidige klanten kunnen de beleving delen in de eigen omgeving om zo de ervaring te delen met relaties, familie of vrienden.

Wij werken samen met o.a. agrarische bedrijven, vastgoed makelaars, sportaccommodaties en sportclubs, automotive branche, architectenbureau's en bouw-project bureau's.

Een App geheel in uw huisstijl


en we houden allemaal van snel en simpel,

Breng uw aanbod op de werkplek van uw opdrachtgever, of in de huiskamer van de consument. Laat hem of haar virtueel kennismaken met uw bedrijf en uw producten of diensten.

Met dit VR platform is het mogelijk via een eigen gepersonaliseerde app met een smartphone en cardboard of VR bril Virtual Reality optimaal te beleven. Op ieder gewenst moment - 24 uur per dag, 7 dagen in de week - waar ook ter wereld, is het mogelijk uw bedrijf en uw producten of diensten virtueel te bezichtigen, of in 360graden te bekijken.

Het is gemakkelijk


flexibel en eenvoudig te bewerken,

 • Upload uw 360° beeldmateriaal & maak van uw VR-app een virtuele tour
 • U mag zelf bepalen hoeveel 360 afbeeldingen u wilt tonen.
 • Maak de VR app interactief door een virtuele tour samen te stellen. De potentiële bezoeker/klant kan zo zelf de route bepalen. Ook is het interessant extra informatie te tonen bij bijvoorbeeld speciale plaatsen
 • De apps zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor gebruik op een mobiel, tablet of computer. Met één simpele link wordt een VR afbeelding als 'VR Web Tour' op het web getoond.
 • Met deze functionaliteit kan zelfstandig een interactieve virtuele tour worden samengesteld en extra informatie worden getoond bij bijvoorbeeld objecten, locaties en voorzieningen.
 • Het CMS maakt het mogelijk om zelfstandig op een eenvoudige wijze, via een beveiligde website, de Virtual Reality content en app te beheren. Als een 360 foto of video niet meer actueel is verwijdert u deze eenvoudig.
 • Verberg VR content met een wachtwoord. De wachtwoord functionaliteit is er voor 360 foto's en video's die (nog) niet de hele wereld mag bekijken.
 • Promoot na publicatie in de Google Play & App Store uw app actief op uw website, en social media

Wat kost het?


altijd en overal uw 360º presentatie up-to-date,

Al vanaf € 100,- per maand heeft u de mogelijkheid om u zich met 50 beelden virtueel te presenteren met een eigen VR app volledig in uw eigen huisstijl. Publicatie in de Google Play store (Android) en Apple store (iOS) kunnen wij ook voor u regelen tegen een meerprijs van ca.€ 75,- per maand. Geen hoge eenmalige investeringen en direct geregeld! (prijzen excl. btw)

Voor vormgeving van uw App, kleuren en huisstijl heeft u de vrije hand, u kunt dit ook in samenspraak doen met uw reclameburo of met A3impressies. Het gaat hier om het App-logo en de kleuren in de App zelf.

De software wordt als een online dienst aangeboden. U betaalt dus slechts voor het gebruik en hoeft geen rekening te houden met de installatie kosten, het beheer & onderhoud.

Bekijk de VR tour in uw web browser


Klik op de foto om naar de 360º webbrowser modus te gaan, de tour wordt vanuit de App geladen naar het web. Simpel en erg gebruiksvriendelijk/

neem contact met ons op

Download de app gratis


voor Android in de Google Play Store

Download de app gratis


voor IOS in de App store

A3Impressies is reseller van Smart2VR


Smart2VR is het CMS platform om Virtual Reality content te publiceren en te distribueren  via uw eigen VR app.

In het CMS heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw VR app te personaliseren door uw eigen logo, kleurinstellingen en contactinformatie toe te voegen.

Ook kunt u uw eigen Virtual Reality content zoals 360° foto’s, 360° video’s en visuele bestanden uploaden en direct publiceren op mobile, tablet en web.

Smart2VR heeft als doelstelling om Virtual Reality laagdrempelig te maken voor iedereen. Smart2VR wil zich focussen op het verbeteren van de software en werkt daarom samen met resellers. A3impressies is al officiële reseller en werkt met het Smart2VR content management systeem.

 

A3impressies is content partner van Smart2VR


Smart2VR is specialist in VR-360º App ontwikkeling,

Smart2VR wil zich focussen op waar ze goed in zijn; software ontwikkelen voor het maken van een eigen Virtual Reality app. Het maken van 360 Virtual Reality content is een specialisme dat zij graag in samenwerking met content creators aanbieden. De samenwerkingspartners van Smart2VR hebben ervaring met de Virtual Reality software waardoor zij de juiste Virtual Reality content ontwikkelen. A3impressies is content partner voor het maken van 360gradenVR fotografie voor Smart2VR relaties.

lees meer over de A3impressies App